YouTube 1000 Abone ve 4000 Saat Nasıl Yapılır? En Kolay Yöntem

YouTube 1000 Abone ve 4000 Saat Nasıl Yapılır? En Kolay Yöntem

YouTube 1000 Abone ve 4000 Saat Nasıl Yapılır?

Tüm dünyanın en çok tercih edilen video paylaşım sitesi Youtube, yaklaşık iki yıl kadar önce para kazandırma stratejisinde önemli bir değişikliğe gitti. Buna rağmen, dünyanın en çok kullanılan video paylaşım sitesi Youtube'da para kazanmak ve zengin olmamak için hiçbir sebep yok. Sistemin her önüne geçene kanal açıp para vermemek ve kaliteli içerikler ortaya çıkarılması için geliştirilmesi, birçok insanda soru işaretine sebep oldu. 'Youtube'da 1.000 Abone Nedir?' ve '4.000 Saat izlenme neden gereklidir' Sorularının cevabını bulmaya hazır mısınız?

Youtube Nedir?

Hala bilmeyenler olabileceği için kısaca Youtube'un kuruluş hikayesinden bahsedelim. Youtube, 2005 yılında iki yakın arkadaşın birbirine video göndermek istemesi kurulan bir sitedir. Bir parti sırasında çekilen video ve multimedya kayıtlarını birbirine yollamak isteyen iki arkadaş, e-posta ve MMS ile yaşadıkları zorlu deneyim ardından bir alternatif bulmuşlar. Siteyi kuran arkadaşlar, o dönem Elon Musk'a ve arkadaşlarına ait olan Paypal'da çalışan iki yazılımcı olunca, ortaya da bir web sitesi fikri çıkmış.

Chen ve Hurvey adındaki arkadaşlar, yüksek boyuttaki videoları birbirlerine göndermenin mümkün olmadığını anlayınca, Youtube.com adlı siteyi kuruyorlar. Siteye video yüklemeye başladıklarında ise kaderleri değişiyor. Bugün milyarlarca ziyaret, milyonlarca içerik ve inanılmaz izlenme rakamlarına ulaşan Youtube, işte böyle kuruluyor.

Youtube'da 1.000 Abone Sınırlaması Neden Var?

Youtube, geçtiğimiz yıllarda koşulsuz şartsız video çeken herkese para kazandırıyordu. Bunun karşılığında, Youtube'da birçok video kirliliği ve birbiri ardına açılan yüz binlerce kanal ortaya çıktı. Bu sebeple Youtube, son derece faydalı bir değişikliğe imza attı. Yetkililer tarafından video izlenme ve abone sayısı limiti uygulamasına geçildi. İşte bu nedenle Youtube, kendisi aracılığı ile para kazanmak isteyenlerden 1.000 abone veya daha fazla abonesi olmasını bekliyor.

4.000 Saat İzlenme ve Para Kazanma

Youtube, abone sayılarında uyguladığı limit işlemlerini izlenme saatlerine de yansıttı. Buna göre 1.000 abonesi olmayan ve son 1 yıl içerisinde 4.000 saat izlenmemiş kanallara para ödemeyi kesti. Eğer Youtube'dan para kazanmak gibi bir amacınız varsa hem 1.000'den fazla aboneniz olmalı hem de son 1 yıl içerisinde toplamda 4.000 saat izlenme süresini aşmanız gerekli.

Abone ve İzlenmemi Nasıl Artırırım?

Web sitemiz üzerinden dilediğiniz zaman en kolay haliyle sipariş verebilirsiniz. Sipariş vermek İçin YouTube 4000 Saat İzlenme + 1000 Abone Paketlerimizi inceleyebilirsiniz.