Youtube 4000 Saat Doldurma | Pratik Güncel Yöntem

Youtube 4000 Saat Doldurma | Pratik Güncel Yöntem

Youtube 4000 Saat Doldurma

Youtube, en genel anlamda kullanıcılarına çekmiş oldukları videoları yükleme hizmeti sağlayan ve aynı zamanda diğer kişilerin de çekip yüklemiş olduğu videoları izleme imkanı sunabilen bir sosyal ağ platformudur. Sosyal ağ yapısı olarak ana ögesi video temalı olmasından dolayı video odaklı sosyal ağ kategorisine girmektedir.

Youtube İzlenme ve Abone Artırma Yöntemleri

Kaliteli bir içeriğe sahip olan videolar Youtube üzerinden paylaşıldıklarında geniş bir izleyici kitlesine ulaşabilmesi mümkün olabilmektedir. Bunun yanı sıra çekilen videonun paylaşımı yapılacağı sırada video için kullanılan başlıkta en az video kapak resmi kadar dikkat çekici olmalıdır.

Yine altyazı seçenekleri kullanılarak başka ülkelerdeki kullanıcıların video paylaşımlarından sonra kanalı fark etmesi olasılıklar arasındadır. İzlenme sayısı artırmak için özellikle video içerisinde çeşitli yerlere buton ve görsel ögeler konularak bu noktaya dikkat çekilip abone artırmakta mümkündür. tercihlerini kullanıcılarına sundu

Youtube Neden 4000 Saat Doldurmayı Amaçlamaktadır?

Kalite yönetmelikleri açısından Youtube, 2020 yılında Youtube kanalına sahip olan kişilerin kanaldan para kazanabilmelerini aktif edebilmeleri için en az 1000 abone sayısına ulaşılması ve youtube 4000 saat doldurma şartı getirerek para kazanabilme ihtimalini kullanıcılarına sundu.

Youtube 4000 saat izlenme satın almak adına oluşturulan paketler tamamen Youtube kanalı kullanıcılarının hemen para kazanabilmelerini aktif edebilmeleri için çalışmaktadır. Bu youtube 4000 saat doldurma şartının arkasındaki en önemli sebep, özgün içerik yerine kopya içeriklerle herkesin yüklemiş olduğu videolardan para kazanmasının ve böylelikle özgün olmayan, birbirini tekrar eden kalitesiz kanalların önüne geçmek olmaktadır.

Reklam veren şirketlerin sadece kaliteli video kanallarında reklamlarının yayınlanmasını istemeleri sebebi ile Youtube'un bu isteği yerine getirebilmesinin en temel yolu 1000 abone ve youtube 4000 saat doldurma şartlarını sunmasıdır.

Son Bir Yıl İçinde 4000 Saat İzlenme Şartının Detayları Hakkında Bilgi

Bir yıldan önceki dönemlerde Youtube, abone sayılarının 1000 olmasını bir kanalın para kazanmasını yeterli görmekteyken son dönemde ise youtube 4000 saat doldurma kapasitesine erişemeyen Youtube kanallarına para kazanma hizmetini uygulamamaktadır.

Youtube İzlenme Neye Göre Artar?

Video Youtube üzerinde reklam olarak kullanılıyorsa, bu reklamın görüntülenme sayısına göre video izlenme rakamlarına dahil edilebilmektedir. Yine ücretli reklamların videolarda yer alması Youtube izlenme oranlarını artırmaya imkan vermektedir.