YouTube Abone Sayınızı Artırmak , Videolarınızın İzlenme ve Beğeni Sayılarını Artırmak için Pratik İpuçları

YouTube Abone Sayınızı Artırmak , Videolarınızın İzlenme ve Beğeni Sayılarını Artırmak için Pratik İpuçları

YouTube Abone Sayınızı Artırmak , Videolarınızın İzlenme ve Beğeni Sayılarını Artırmak için Pratik İpuçları

 

Eğer bir YouTube kanalı açtıysanız ve kanalınızın kısa sürede büyüyerek geniş kitlelere ulaşmasını istiyorsanız mutlaka abone sayısını artırmanız gerekiyor.

 

YouTube abone sayısını artırmanın en etkili yolu etkileşim gücü yüksek videolar oluşturmaktır. Videolarınız izlendikçe insanlar yayınlayacağınız diğer videoları kaçırmamak için kanalınıza abone olmak isterler.

 

Etkileşim gücü yüksek videolar oluşturmak kolay değil tabi.. Gerçekten çok iyi olmanız lazım ki YouTube sizi öne çıkarsın.

 

Bunun yerine, standart kanalınızı açtıktan ve videolarınızı ekledikten sonra YouTube Marketim gibi youtube abone satın al servisleri  ile sosyal medya platformlarından %100 gerçek Türk abone hizmeti satın alabilirsiniz.

 

YouTube Abone Satın Almak Güvenilir mi?

 

Kesinlikle. Bu paketler tamamen gerçek kullanıcılardan oluştuğu için kanalınıza zarar vermek bir yana, kanal otoritenizin artmasına ve YouTube tarafından fark edilmenize yardımcı olur.

 

Her gün onbinlerce YouTube kanalının açıldığını düşündüğünüzde, fark edilmek neredeyse imkansızdır. 

 

Özellikle reklam verecek bütçeniz olmadığında videolarınızın öne çıkması için en iyi seçenek abone satın alarak hem videolarınızın rakipler arasından sıyrılmasına yardımcı olmak hem de videolarınızı izlemeye gelen kullanıcıların gözünde sosyal bir kanıt sunmuş olursunuz.

 

YouTube Abone Satın Alma Servisinde Düşme Olur mu? Satın Alacağım YouTube Aboneleri Zamanla Düşer mi?

 

Aldığınız hizmetin türüne göre değişmekle beraber açık konuşmak gerekirse bir miktar abone kaybı olabilir. Fakat bu çok ender görülen bir durumdur ve eğer bize ulaşırsanız kaybınızı telafi edebiliriz.

 

Şunu aklınızdan çıkarmayın. Sosyal Medya sektöründe %100 sorunsuz bir servis yoktur. Tüm sosyal medya servislerinde, YouTube abone satın alma paketleri dahil, zaman zaman aksaklıklar yaşanabilmektedir.

 

Burada önemli olan yaşanan bu aksaklıklara anında destek verip çözüme kavuşturabilmektir. YouTube Marketim olarak %100 müşteri memnuniyeti felsefesiyle her zaman müşterilerimize yardımcı olmaya çalışmaktayız.




 

Güvenilir YouTube Abone Nasıl Satın Alınır?

 

Güvenilir YouTube abone satın almak için sosyal medya hizmet sağlayıcısı firma ile iletişime geçerek düşme olup olmayacağını, abone gönderiminin zamana bölünerek mü yoksa bir anda mı yapılacağını öğrenmeye çalışın.

 

Kaliteli bir sosyal medya sağlayıcısı satın aldığınız abonelerin düşüp düşmeyeceğini ya da ne tür sorunlar olacağını sizinle dürüst bir şekilde paylaşacak ve beklentilerinize en uygun YouTube abone satın alma paketini önerecektir.

 

Satın Alacağım YouTube Aboneler Aktif midir?

 

Sosyal medya servislerinin çoğu sadece gerçek YouTube Türk abone hizmeti vermektedir. Bu abonelerin aktifliği ise paylaşacağınız video içerikleri, kanalınızın ilgi çekiciliği oranında değişir.

 

Siz insanların hoşuna gidecek videolar paylaşırsanız tabi ki etkileşim de olur ama videolarınız sıkıcıysa ve insanların ilgisini çekmiyorsa çok fazla bir etkileşim ve aktiflik beklemek doğru olmaz.

 

Abone Satın Almanın Kanalım için Faydaları Nelerdir?

 

          1. Abone satın almak kanalınızı ön plana çıkarır.

          2. Abone satın almak kanal otoritenizi artırabilir.

          3. Videolarınızın etkileşim oranının artmasına yardımcı olur.

          4. İnsanlar videolarınızın yanında abone sayısının yüksek olduğunu görürse kanalınızda sunduğunuz hizmetin kaliteli olduğunu düşünür.

          5. Arkadaşlarınıza ve eşe dosta karşı büyük bir YouTube kanalınız olduğunu göstermiş olursunuz.


 

YouTube Videolarımın Daha Çok İzlenmesi için Ne Yapmalıyım?

 

Kanalınız yeni ve abone sayınız oldukça düşükse böyle bir durumda videolarınızın izlenme sayısının çok düşük olması normaldir.

 

Yani YouTube sırf siz yeni bir video yayınladınız diye anasayfadan vermez. Ancak trend olması, çok aranması ve etkileşim alması lazım ki izleme sayısı yüksek olsun.

 

Eğer videolarınızın daha geniş kitleler tarafından izlenmesini istiyorsanız, yani videolarımın izlenmesi yetersiz, çok daha fazla insanın izlemesini isterdim diyorsanız, YouTube izlenme satın alarak doğal artan hızda videolarınıza izlenme gönderebilirsiniz.

 

Sitemiz üzerinden satın alacağınız izlenmeler genellikle düşmemektedir ama eğer bir düşme olursa bizimle irtibata geçerek telafi edilmesi adına destek isteyebilirsiniz. 



 

YouTube Videolarımın Beğeni Sayısını Nasıl Artırabilirim?

 

Videoların beğeni yani fav sayısının yüksek olması trend olması ve öne çıkarılarak daha büyük bir kitleye ulaştırılması açısından önemlidir.

 

Eğer kısa sürede YouTube videolarımın beğeni sayısı artsın istiyorsanız YouTube beğeni satın al sayfasında yer alan YouTube beğeni paketleri ile çok kısa sürede videolarınızın beğeni sayısını artırabilirsiniz.

 

YouTube beğenilerinde düşüş durumu genellikle olmaz. Fakat her ihtimale karşı diğer sosyal medya hizmeti sağlayıcılarından farklı olarak %20 oranında beğeni / fav bizden hediye.

 

Örneğin 1000 video beğeni satın alırsnız 200 beğeni bizden hediye.

 

YouTube Beğenisi Satın Almak Ne Kadar Güvenilirdir?

 

Beğeniler videolarınızın görünürlüğüne ve sıralamalarına kesinlikle zarar vermez. Doğal bir artış hızıyla gönderildiğinden ne videonuza ne de kanalınıza bir zararı olmaz.

 

YouTube Beğenilerim Zamanla Düşebilir mi?

 

YouTube Beğenileri genelde düşmezler ama daha önce de bahsettiğim gibi hiç bir servisin %100 garantisi yoktur zamanla beğenen hesaplardan illaki kapananlar olabilir bu da düşüşe neden olabilir. 

 

Yalnız bu düşüşler hem çok nadir görülür hem de oldukça az oranda gerçekleşir.