Youtube Görüntülenme Sayısı Nasıl Arttırılır?

Youtube Görüntülenme Sayısı Nasıl Arttırılır?

Youtube Görüntülenme Sayısı Nasıl Arttırılır? 2022

Youtube görüntülenme sayısı nasıl arttırılır? 2022 yılında bu sorunun cevabı birden fazla olabiliyor. Ancak öncesinde görüntülenmenin veya izlenmenin ne olduğunu bilmek gerekiyor. Youtube görüntülenme sayısı videoların kaç defa izlendiğini gösterir. Bu sayede insanlar videolarının analizlerini yapabilir, ne kadar ilgi gördüğünü anlayabilir.

Youtube İzlenme Neden Önemlidir?

Youtuber olmak isteyenler için izlenme oldukça önemlidir. Peki izlenme neden bu kadar önemlidir? İnsanlar neden sürekli olarak Youtube görüntülenme sayısı nasıl arttırılır? 2022 sorusunu soruyorlar diye düşünmek gerekir. Görüntülenme ile izlenme arasında önemli bir fark vardır. Özellikle Youtube’un sunduğu para kazanma şartlarından 2’sinden biri olan izlenme bir hesap üzerinden bir videonun sadece bir defa izlenmesiyle alınan süreye deniyor. Görüntülenme ise bir hesaptan kaç defa izlenilirse o izlenmeyi de görüntülenme içerisine alıyor. İzlenmede 4000 saat şartını yerine getirmek kanalın para kazandırma özelliğini aktif etmek anlamına gelir.

Youtube Görüntülenme Arttırma

2022 yılına geldiğimizde Youtube görüntülenme sayılarının arttırılması oldukça mühim bir konu olmuştur. Görüntülenmelerin artması demek insanların videolarınızdan daha çok haberdar olması demektir. Peki Youtube görüntülenme sayısı nasıl arttırılır? 2022 yılında bu sorunun cevabı için 2 alternatif vardır:

  • Uzun Zaman Harcayarak Kanalı Geniş Kitleye Yayma
  • Youtube İzlenme Satın Alma

Bu iki maddeyle de görüntülemelerinizi arttırabilirsiniz. Biri zamanınızı harcarken diğeri paranızı harcar.

Uzun Zaman Harcayarak Kanalı Geniş Kitleye Yayma

Youtube izlenmelerini arttırabilmek için kanalınızı sürekli olarak aktif tutmalı ve insanlara duyurmalısınız. Kanalınızı geniş kitleye yayarken hem Youtube’daki yüksek izlenmeli kanalların yorum kısmını hem de diğer sosyal medya uygulamalarını tercih edebilirsiniz. Eğer hedeflediğiniz kitleyi yakaladıysanız bundan sonraki önemli kısım düzenli olarak video atmaktır. Eğer ayda 1-2 defa içerik atarsanız kanalınız yine ilgisiz kalır ve izlenmeleriniz düşer. İdeal olanı ise haftada 2-3 video atmaktır.

Youtube İzlenme Satın Alma

Youtube görüntülemelerini arttırmanın en pratik ve kısa yolu ise Youtube izlenme satın almaktır. Youtube izlenme satın alırken güvenilir siteler olmasına da dikkat etmelisiniz. İzlenme satın alındıktan sonra kısa süre içerisinde görüntülenmelerinizin arttığını göreceksiniz.