Youtube Kanalınızın Hızlı Büyümesi İçin İpuçları

Youtube Kanalınızın Hızlı Büyümesi İçin İpuçları

Youtube'a içerik üreten bir kanala sahipseniz bu konuyla ilgili pek çok fikir yaratmış olabilirsiniz. Bir kanalın daha geniş kitlelere ulaşabilmesini sağlayabilecek pek çok fikir var. Aynı zamanda bunu kolaylaştıran bazı etmenlerden de söz etmeden geçemeyiz.

Henüz kanalınızı yeni açtığınızda ve ilk videonuzu yüklediğinizde bu platformda izlenme almanız için uzunca bir süre beklemeniz gerekebilir. Hatta anahtar kelimeleriniz ve içerik ayrıntılarınız tam olsa bile büyük kitleler tarafından izlenmeniz belki hiç mümkün olmayabilir. Fakat Youtube para kazanmayı aktifleştirme aşaması için bile 1.000 aboneye sahip olma zorunluluğu var.

 

Ayrıca abone sayısına ulaşsanız bile bir videoyla ya da tüm videolarınızla totalde 4.000 saat izlenmiş olmanız gerekiyor. Bu sınır biraz can sıkıcı olabiliyor. Çünkü organik olarak bu izlenme süresini doldurmak ciddi bir süreye mal oluyor. Oysa hemen Youtube beğeni satın al sekmesinden bunu yapabilirsiniz. Hiçbir şekilde içeriklerinizin arka planda kalmamasını istiyorsanız algoritmaya uygun bir biçimde üretim yapmanız şart.

 

Büyük bir sosyal ağ olmasından dolayı geniş bir kitlenin beğenisini toplamak için etkileşime önem vermeniz gerekiyor. Ki zaten aboneleriniz, videolarınızın izlenmeleri, beğeniler ve yorumlar tümüyle bununla alakalıdır. Eğer kaliteli bir içerik üretimi gerçekleştirecekseniz bazı kıstasları göz önüne alarak hareket etmelisiniz. Youtube abone satın almak bunun için en net başlangıç olabilir.

 

YouTube Abone Satın Al & Youtube Videolarınızı Programlayın

 

İlk zamanlar her işin işleyişi zor görünür. Daha doğrusu geri dönüş alamamak ya da içeriklerinizin izlenmemesi çoğunlukla moral olarak sizi aşağıya çekebilir. Bunu organik olarak sağlamanın tek yolu izleyicilerin sizi keşfetmesini beklemek değil. Keşfetme sürecini hızlandırabilirsiniz. Bunu yapabilmek için Youtube abone satın al içerisinden birisini seçerek abone sayınızı yükseltebilirsiniz. Ardından abonelerinizin sevdiği içerikleri programlayarak ilk öznel kitlenize hitap etmeyi başarabilirsiniz.

 

Belli bir abone sayısına ulaşmış olmak size pek çok veri sağlar. Bu veriler ışığında da hangi cinsiyet ve yaş aralığına sahip kişilerin sizi takip ettiğini öğrenebilirsiniz. Yani demografik olarak kanalın yapısını bilip buna uygun içerik programları düzenleyebilirsiniz. Tümü yaşlı insanlardan oluşan bir abone kitleniz varsa gece yarısı yayınlayacağınız bir video doğru olmayacaktır.

En çok video izlenen saat aralığını tespit etmek, ardından gün olarak en yoğun gününüzü belirleyerek işe koyulabilirsiniz. Youtube izlenme satın alma işlemini de bu gün ve saatte yapacağınız video paylaşımından hemen sonra yapmanız daha yerinde olacaktır.

 

Programı bozmamak ve belirttiğiniz gün ve saatte paylaşım yapmak gerçekten önem arz ediyor. Bu sayede kitlenizin beklentilerini karşılayacağınız için bunun size dönüşü etkileşim olabiliyor. Ancak sürekli aynı çizgide ilerlemek bir gelişim görmek için yeterli olmayabilir. İlk etapta haftada bir video paylaşıyorsanız ve bunu Perşembe günü yayınlıyorsanız Cumartesi için de bir video yayınlamaya başlayıp bunu programlayabilirsiniz. Youtube para kazanma yolları arasında bu önemli bir adım olarak görülmektedir.


Youtube Video İçeriğinin Kalitesini Arttırmak

 

Sürekli olarak artan bir ivmeyle içerik üretmeye devam ettiğinizi varsayalım. Belki de yayın programınız haftada bir değil iki ya da üç video ile daha da zengin bir kitleye ulaşmak için keşfedilmeyi bekliyor. Fakat bunu yaparken daha fazla içerik üretmenin rehavetiyle kalite standartlarından ödün vermemeniz gerek. En önemli noktalardan birisi videonun çözünürlüğüdür. Ayrıca ses senkronizasyonunu önemsemeli, kayıtlarınızı ve kurgularınızı eksiksiz bir biçimde tamamlamalısınız. Ancak bu sayede Youtube beğeni satın almak sizi daha iyi bir noktaya taşır.

 

Artık algoritmaya bağlı olarak çok geniş bir insan topluluğuna ulaşabilmek mümkün olabiliyor. Bunu sağlamak için tabii ki teknik olarak beğeni, yorum ve izlenmeye ihtiyacınız var. Eğer video içeriğiniz kaliteliyse bunlar yalnızca yardımcı bir etkene dönüşür. İçeriğinizin kalitesini hem teknik anlamda hem de içerik doluluğu bakımından gözetmelisiniz. Takipçilerinize kendilerini özel hissettirmeniz gerçekten önemli bir noktadır.

  • Video görüntü kalitesinin en az 1080p olması
  • Ses senkronizasyon sorunlarının yaşanmamsı
  • İçeriğin güvenilir kaynaklardan beslenilerek hazırlanmış olması
  • Kullanılan fotoğraf ve video gibi görsellerin özel olması
  • Diğer kanallarda ya da videolarda kullanılmış içeriğin aynısının üretilmemesi
  • İçeriklerin gün ve saat olarak programlanarak bu program dahilinde sunulması

 

Alacakları bilgiyi, eğlence ya da kılavuz niteliğindeki videoyu her zaman paylaşma eğilimi göstermeliler. Hali hazırda zaten kanalınızın sosyal medya hesaplarını koordineli bir biçimde kullanıyor olmanız şart. Ancak kullanıcıların sizin videolarınızı paylaşmaları, kendi sosyal ağlarında paylaşmaları size yeni aboneler kazandıracak en organik metot olarak görülür. Bir bakıma bir süre organik büyüdükten sonra belki de Youtube abone paketleri gereksiz hale gelecektir.

 

Youtube Türk Abone Satın Almak

 

Abone satın almak kesinlikle önemli bir kıstas olarak her Youtube kanalının ilk aşamasında yapması gereken bir şey. Ancak bunu yaparken kesinlikle dikkat etmeniz gereken hususlar var. Eskiden beri çok fazla bot abone ve izlenme satışı yapıldığına şahit olabilirsiniz. Bunların kalıcılığı olmadığı gibi sayısal değerden farklı bir avantajı da olmayacaktır. Ancak gerçek kullanıcılardan oluşan aboneler satın almanız size her aşamada kazanç sağlar. Youtube fenomen paketleri ile gerçek kullanıcıların kanalınıza abone olmasını, izlenmelerinizi arttırmasını, beğeni ve yorum yapmasını sağlayabilirsiniz.

 

Gerçek kullanıcılar olmasının dışında bir diğer önemli ayrıntı ise Türk olmalarıdır. Özellikle içeriğiniz Türkçe ve bilgi odaklı ya da fikir paylaşımı üzerineyse kesinlikle bonelerinizin Türk olması zorunludur. Algoritma açısından bakıldığında farklı bir dille yayın yapan kanala farklı bir dil konuşan kişilerin abone olması negatif bir değerlendirme sürecine sebep olur. Tabii ki bu durum kanalınızın kapanmasına yol açmaz. Fakat doğru hedef kitleye yönlendirilmeniz, önerilen videolar kıstası ve trendler açısından ciddi bir dezavantaja sahip olabilirsiniz.

 

Youtube Türk abone satın almak sizi sadece yüksek aboneli bir kanal yapmayacaktır. Aynı zamanda bu bonelerin en önemli getirisi videolarınızı izlemesi, beğeni ve yorum yapması olacaktır. Yani etkileşiminizi doğduran etkileyecek ve arttıracak. Böylece önerilen videolarda daha fazla yer alacak, daha kolay trendlere girebileceksiniz.

 

Youtube İzlenme ve Yorum Satın Almak

 

Abone sayısını belirli bir düzeyin üzerine çıkardıktan sonra zaten organik büyümeniz hızlanacağı için yönelmeniz gereken ana unsur yorumlar olmalıdır. Tabii ki izlenme sayıları bir kıstas olarak görülüyor. Halen daha 2 milyon izlenmiş video gibi tanımlamalar çok revaçta. Ancak bu izlenme sayılarına ulaşmanın ve bunu organik olarak yakalamanın tek yolu etkileşimden geçiyor. Abonelerinizi buna sevk etmeniz ciddi anlamda önem arz ediyor.

 

Günümüzde çok fazla kullanıcı Youtube yorum paketleri içerisinde olduğu gibi aktif bir kullanım sağlıyor. Yani videoları izlemek dışında yorumlar bölümünden birbirleriyle iletişime geçen, video hakkında tartışan bir kitle var. Bu kitleyi yakalamak ciddi anlamda büyümenin altın anahtarı olarak düşünülebilir. Dışarıdan gelecek yeni aboneler için de ciddi bir fikir oluşmasına katkı sağlar.

 

Dolayısıyla kendi özgün kitleniz yorumları aktif olarak kullanmıyor olsa bile Youtube yorum satın al sekmesinden seçtiğiniz sayıda yorum temin edebilirsiniz. Bunlar tümüyle gerçek ve Türk kullanıcılar tarafından yapılacağı için hem abonelerinizin hem de yeni abonelerin katılım sağlayacağı bir etkileşim zinciri oluşmasına yol açacaktır.