Youtube Videolarının Önerilenler Kısmında Çıkması Nasıl Sağlanır?

Youtube Videolarının Önerilenler Kısmında Çıkması Nasıl Sağlanır?

Youtube gibi algoritmasıyla ön plana çıkan sosyal ağlarda pek çok taktik uygulanabiliyor. Özellikle daha fazla kullanıcıya ulaşmak isteyen içerik üreticilerinin son derece popüler olan yöntemleri daha fazla tercih ettiği biliniyor. Fakat günden güne değişen algoritma sayesinde de daha adil bir sistem geliştirildiğini söylemek gerek.

Ne kadar adil olması için güncelleştirmeler yapılsa da büyük kanalların her zaman daha avantajlı olacağından ise şüphe yok. Bu nedenle Youtube abone satın almak her zaman önemli bir koza dönüşebilir.

 

Bilhassa yeni açılan ve para kazanma özelliğini aktif etmek için uğraşan kanalların buna daha fazla yoğunlaşmasını net bir biçimde anlayabiliyoruz. Teorik olarak en önemli nokta hedef kitlenizle aynı doğrultuda olan kişilerle etkileşime geçebilmek ve videoları onlara ulaştırmaktan geçiyor. Ki bunu sağlamak için kesinlikle daha fazla ön planda olmanız gerekiyor. Böylesine bir yükselişi sağlamak için Youtube izlenme satın al paketlerini inceleyebilirsiniz.

 

Bu sayede gerçek kullanıcılardan gelen izlenmeler sayesinde son derece güçlü bir ivme yakalarsınız. Ayrıca Türk kullanıcılar tercih edildiği için sonrasında artış gösteren istatistiklerin arasında yalnızca izlenme olmaz. Organik olarak videoların beğenilmesi, yorum yapılması ve yeni abonelerin takipleri ardı ardına gelmeye başlar. Olumlu bir katkı sağladığı için de Youtube para kazanma aktifleştirme işlemini yapan tüm kullanıcılar için önem arz eder.

 

Youtube Kanalının Etkileşimi Nasıl Arttırılır?

 

Sosyal mecralarda her şeyin temelinde etkileşim yatar. Diğer kanallardan daha fazla görülmek ve içeriklerinizi daha da ön plana çıkarmak istiyorsanız önceliğiniz bu olmalıdır. Etkileşimi arttırdığınız süre boyunca Youtube algoritması sizin içeriklerinizi önerilen videolar başlığına taşır. Bu başlık ise hepimizin her video izleyişinde karşımıza çıkan alandır. Masaüstü cihazlarda sağ framede yer alan önerilen videolar, mobil cihazlarda ise videonun altında sıralanan videolardır.

 

Yani bir bakıma izlediğiniz videodan hemen sonra ikincil bir video izlemeniz için tetikleyici olan unsurdur. Bunu iki koşulda pozitif bir biçimde kullanabilirsiniz. Mesela kendi videonuzun ardından önerilen videolarda yine size ait bir video çıkması oldukça olumludur. Böylece izleyici bir sonraki videonuzu izleyerek size kazanç sağlamanız için yeni bir fırsat yaratır. Önerilen videoların bir diğer önemli kullanım alanı ise benzer içerikler ürettiğiniz rakip kanalların videolarından sonra çıkmanızdır. Bu sayede de Youtube izlenme satın alma ile hemen hemen aynı etkiyi görürsünüz.

  • İçerik altına yapılan yorumlar
  • Yorumlara verilen cevaplar, like ve dislike
  • Videoya verilen beğeni ve dislike
  • İçeriğin paylaşılması
  • Daha sonra izle ya da herhangi bir oynatma listesine kaydedilmesi

 

Çünkü aynı doğrultudaki içerikleri izleyenler sizin içeriklerinizi de izlerler ve adeta bir link inşası oluşur. Döngüyü başlatan videodan sonra sizin videolarınız devreye girer ve bunların tümü etkileşim sonucunda gerçekleşir. Etkileşim önerilen videolara çıkmak için en önemli etkendir. Bunu sağlamanız içinse yorumlara, beğenilere, izlenmelere ve düzenli abone artışına ihtiyaç duyacağınızdan şüphe yok.

 

Youtube Yorum Satın Almak Etkileşimi Arttırır Mı?

 

Tabii ki Youtube 4000 saat izlenme satın almak gibi avantajlar sayesinde hızlıca bu dünyanın içerisine girebilirsiniz. Fakat izlenme ve abone sayısı ile benzer özellikler taşıyan bazı ayrıntılardan kesinlikle söz etmemiz gerek. En basit haliyle yorumları ele almalıyız. Çünkü bu tip içerik odaklı tüm sosyal mecralarda kullanıcıların yaptığı yorumlar rehber niteliği taşır. Üstelik bunu hem mevcut kullanıcılarınız için hem de yeni aboneleriniz için geçerli kabul edebiliriz.

 

Şimdiye dek kanalınıza abone olmuş ancak bazı içeriklerinizi izlememiş olan abonelerinizin ilgisini çekmek bu şekilde mümkün olabilir. Fakat sizin asli amacınız yeni kullanıcılara önerilen videolar ile erişmekten ibarettir. Her yeni abone kanalınızı bir adım ileriye taşıyacak ve daha fazla kişinin karşısına çıkmasını sağlayacaktır. Etkileşim doğrudan artacağı için önerilen videolar dışında trendlere girme potansiyeliniz artacaktır. Bunun gibi bir ivme yakalamak istiyorsanız birincil önceliğiniz Youtube yorum satın alma olmalıdır.

 

Gerçek anlamda bire video içeriğinin en önemli parlama sebeplerinden birisi yorumlardır. Tabii ki burada gerçek ve Türk abonelerinizin ya da kullanıcıların yaptığı yorumlar baz alınır. Zira Türkçe bir içeriğe yapılacak yabancı dilde yorumların sizin kanalınız için bir faydasından ziyade zararı olacağından emin olabilirsiniz. Ki bununla doğru orantılı olarak Youtube yorum paketleri çoğunlukla Türk kullanıcıları içeren bir yelpazeyle sunuluyor. Böylece organik bir biçimde büyüdüğünüz algısı hem Youtube algoritmasına hem de kullanıcılara aşılanabiliyor.

 

Youtube Beğeni Almak Önerilen Videolar İçin Önemli Mi?

 

Önerilen videoların etkileşimle doğrudan alakalı olduğunu zaten vurgulamıştık. Etkileşimin en az yorumlar kadar etkili olan bir diğer elemanı ise like ve dislike olarak tanımlanabilir. Youtube beğeni satın alma paketlerini incelediğinizde yine Türk kullanıcılar tarafından kademeli olarak videolarınız gelen beğenilerin olduğunu görebilirsiniz. Şimdiye kadar yaşanan bu süreç tümüyle olumlu bir biçimde değerlendirildiği için Youtube kanallarına en çok tavsiye edilen alım beğenilerdir. Elbette ki beğeni paketlerinin bir bütün olarak sunulduğu fırsatları değerlendirmeniz daha makul olabilir.

 

Örneğin Youtube fenomen paketleri sizin için etkileşimi daha da üst seviyelere taşır. Bunu yapabilmesi için paket içeriğinde yalnızca izlenme ve yorum değil aynı zamanda yeni beğeni de bulunur. Yani bir bakıma videonuzun ihtiyacı olan tüm kullanıcı aksiyonları tek bir noktada alınmış olur. Dışarıdan bakıldığında ise organik bir biçimde videonun viral olduğunu söylemek mümkündür. Herhangi bir dışarıdan müdahaleden söz edilemez.

 

Farklı paket seçeneklerini değerlendirirken beğeni konusunda dikkat etmeniz gereken iki önemli unsur vardır. Bunların ilki bot değil gerçek kullanıcı hesaplarından yapılan beğenilerdir. Yani aktif olan, farklı videolar izleyen ve aboneliklerini düzenleyen bir hesabın yaptığı beğeni işlevsel sonuçlar verir. Buna ek olarak ise Türkçe içeriklerinize Türk kullanıcıların beğeni yapması algoritma olarak geri düşmenizin önüne geçebilir.

 

Youtube Yorum Beğeni Hizmeti Etkili Midir?

 

Her zaman için daha geniş bir kullanıcı topluluğuna ulaşmanızı sağlayabilecek paketlere ulaşabilirsiniz. Burada izlenme, abone gibi temel avantajlar yakalayabileceğiniz gibi etkileşimi arttıracak yorum ve beğeni için de destek alabilirsiniz. Belki de en yenilikçi hizmet içinse Youtube yorum beğeni hizmeti gösterilebilir. Bu sayede yorumlara beğeni almak ya da dislike almak mümkün hale gelir. Bunun size en büyük faydası ise abonelerinizle etkileşiminizi yükseltmesidir.

 

Aboneler arasında yükselen yorum trendinin sizin içeriğiniz için inanılmaz bir etkisi olacaktır. Sadece önerilen videolar ile kalmayarak trendlere girmenizin altın anahtarlarından birisinin de bu olacağından şüphe yok. Hatta son zamanlarda en az video beğeniler kadar yorum beğenileri de önemli bir aksiyon olarak görülüyor.

 

Çünkü genellikle kullanıcılarla olan iletişiminizin Youtube üzerindeki en önemli noktası yorumlardır. Daha fazla beğeni alan yorumlar kullanıcılarınızı harekete geçirir. İçeriklerinize daha sık yorum yaparlar ve diğer abonelerle bir sohbet ortamı geliştirebilirler. Yine dislike ile beraber tartışma konuları ortaya çıkabilir. Bunun yorum sayısına ve sıklığına bariz bir katkısı vardır.

Doğal olarak Youtube beğeni paketleri ile birlikte düşünüldüğünde videoların algoritma açısından en üst noktaya tırmanması için tüm zemin hazırlanmış olur. Zaman içerisinde yeni aboneler, yeni izlenmeler alındıkça belli limitleri geride bırakmanız mümkün hale gelir. Doğal olarak fenomen olma yolunda emin adımlarla ilerlemek için önerilen videoları önemsemeli, bunun içinse yorum ve beğeni paketleriyle güncel kalmalısınız.